"ΒΑΚΧΑΙ" - Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης

"ΒΑΚΧΑΙ" - Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

«Καρδιές που ξέρουν ν' αγαπούν, γιατρεύουν κάθε πόνο...»
"Η Κρήτη απλώνει το χέρι της και πιάνεται με την Θεσσαλία, εκείνη με τη σειρά της δίνει το δικό της στην Μακεδονία. Στον κύκλο πιάνεται και η Θράκη και ακολουθούν τα Δωδεκάνησα, για να στήσουν όλοι μαζί…έναν χορό μοναδικό!

Κοινός τους παρανομαστής, η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο."


Με τα παραπάνω λόγια, ειπωμένα από τον κ. Μανώλη Καζεράκη, χαραγμένα στις καρδιές μας, ανταπεξήλθαμε αρτιότατα στην μας παράσταση στο ΒΕΑΚΕΙΟ, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο θέαμα, άψογα συντονισμένο! 

Χθες δείξαμε και αποδείξαμε ότι μετράει ο άνθρωπος, η συμμετοχική διαδικασία, το συνολικό αποτέλεσμα και η δυναμική της συνεργασίας. Ο καθένας από το μετερίζι του έδωσε τα πάντα και ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό. 
Χθες όλοι δημιουργήσαμε! Δημιουργός είναι ο καθένας μας σε μια συλλογική δουλειά. Δημιουργός και πρώτη ύλη μαζί που καταλήγουν σε κομψοτέχνημα με τον κατάλληλο πάντα συντονισμό. 

Υ. Γ. : Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμούμε να απευθύνουμε στον πολύ καλό φίλο, Κωστή Παπασπύρο, για την άψογη διοργάνωση και την τεράστια ευθύνη του συντονισμού των ομάδων και στους αγαπητούς φίλους, Γιάννη Φαφούλια και Ολυμπία Πλήκα, που ταξίδεψαν, ειδικά για την παράστασή μας, από τη Θεσσαλία, χόρεψαν μαζί μας και μοιράστηκαν τη χαρά μας και κυρίως που επιμελήθηκαν ένα σημαντικό τμήμα της ενδυματολογικής διαδικασίας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Γιώτα Σεριφίου για το πολύ όμορφο φωτογραφικό υλικό που μας παρείχε, καλύπτοντας κάθε σημείο της παράστασης.


Φωτογραφικό Υλικό

Πρόβα ΤζενεράλεΒραδινή Παράσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου